Netco bouwers B.V.

8-10

Team

.

.

Ons verleden

Door het samen gaan van Sosef & Meershoek kassenbouwtechniek en Frans van der Valk Kassenbouw ontstaat in 2003 Kasco bouwers B.V. Hierdoor werd Kasco Bouwers B.V. direct een van de grootste onderaannemers op het gebied van grootschalige kassenbouw in binnen- en buitenland. Met ruim 35 jaar ervaring in constructiewerkzaamheden zijn we voortdurend in ontwikkeling om te kunnen voldoen aan de (veiligheid) eisen van de sector.


Huidige tijd

Eind 2021 onstaat Netco Bouwers B.V. voor de bouw van een nieuw transformatorstation (11 Ha) in Wijk aan Zee. Hiermee is Netco Bouwers B.V. direct een begrip in de hoogspanningssector. Met alleen hightech machines en verbeterde arbeidsvoorwaarden komt een project niet van de grond. Vakmanschap in combinatie met gedrevenheid in het werk zijn minstens zo belangrijk om een project gegarandeerd veilig van de grond te kunnen krijgen.

Neem contact met ons op

Laten we samen bouwen aan een duurzame toekomst

Netco bouwers B.V. is een vooraanstaand en gediplomeerd onderaannemingsbedrijf. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van constructie werkzaamheden.